Våren började komma och snön försvinna. Man kunde, och kan fortfarande, hitta fynd i trädgården och i skogen bakom huset. Det är spännande!

Köket och badrummet la vi mest krut på eftersom det är mest att göra där. Vi fick ut hela köket, sen började vi dra ner den oerhört snygga och nerrökta “korktapet” som påminde om en gigantisk anslagstavla. Vi tog också bort den äckliga plastmattan. Under den fanns ett fint trägolv, som vi tyvärr fick bryta upp, eftersom det var ruttet under!

Orsaken till att det var ruttet tror vi är:

Källaren som finns under badrummet, köksingångshallen och halva köket har en ingång utifrån som finns under köksingången. Eftersom taket i källaren inte alls va isolerat så har det förmodligen varit ganska kallt på golvet i badrummet, därför fyllde någon av de tidigare ägarna igen ingången till källaren med singel. Det blev väldigt instängt i källaren utan ventilation och vips så blev det fuktigt och ruttet!

Något annat som vi la lite tid på, eller som Per, med hästen, la lite tid på, var att ta ner tre gigantiska granar som stor framför huset och tog bort allt dagsljus…typ. Det var väldigt härligt att få bort de.