En vacker dag, närmare bestämt den 9e februari, hittade vi en annons på blocket! Kök är ju något som kan dra iväg, kostnadsmässigt! Alla vitvaror och luckor och diskbänkar och allt som ska in! Eftersom vi båda pluggar och inte har mycket pengar över så blev vi glada när vi hittade detta köket:

Spis från -01

Fläkt från -01

Kyl/frys från -01

Diskmaskin från -07

diskbänk

+ stommar till skåp och lådor och 

 skåpsluckor och lådor i herrgårdsgul pärlspont

Gissa priset?!

4500 kronor för rubbet! 

Det fanns att hämta i Kungälv så Simon och Åsa hyrde ett släp och åkte dit och tog med så mycket de kunde i släpet!

Dagen efter körde vi allt till mamma och pappas garage! De blev jätteglada! särskilt eftersom pappa också tagit hem en gammal soffa och två fotöljer med fotpallar till från hans jobb som vi skulle få! Man kan säga att de fick det ganska trångt i garaget! 🙂

Ett tag efter vi köpte köket kollade simon upp vad diskmaskinen (som dessutom har ett eko-program) skulle kosta i nyskick: 5200 kronor!

Man kan säga att vi är väldigt nöjda med köket!