Mura! Per kom och hjälpte till. Vilken hjälte. Det kanske är dags att ge familjen Madestam lite cred här på bloggen. Utan dem hade det inte varit möjligt för oss att göra det vi gjort. utan deras gästfrihet och generositet hade vi inte kunnat göra någonting alls. bara att kunna låna alla verktyg betyder väldigt mycket eftersom de är dyra. Här var också Mats (fias pappa) med och hjäpte till. Vi är mycket nöjda med resultatet! Det tog ett tag för oss att bestämma hur vi skulle göra detta, ska vi gjuta en trappa och ett golv eller inte osv. tillslut blev det bara en vinkel och så småning om kommer det bli en trappa av trä. som golv ligger ett lager singel och under där går dräneringen, det verkar funka bra och det blev inte särskilt dyrt – fast vi har inte betalt grävarn än så vi kanske inte ska säga för mycket än…