I helgen va det ett år sedan vi köpte torpet. Det firade vi med pompa och ståt…nej, vi glömde av det. Men vi var iaf där! och detta är vad vi fixade med:

Satte upp fina sänglampor från IKEA. Kaklade alla kakelplattor vi hade kvar. (Det saknas ca. 12 stycken och så har vi sparat en vägg där vi vill ha något annat kakel eller mosaik.) Sedan fogade vi. Åkte till Candela, Pingstkyrkans loppis i Tibro som är väldigt trevlig och har massor av saker. Det rekommenderas varm om man bor i närheten. (De har öppet tisdagar 16-19 och lördagar 10-13.) Vi köpte lite småplock som livar upp. Vi satte upp gardiner i köket (från Indiska)! Det var oerhört trevligt! Vi började också sätta upp V-spontskivor i den lilla hallen som vi senare ska måla i en färg som vi ska komma överens om. Det läskigaste som vi gjorde i helgen var att börja lägga klinkers. Det var läskigt för det är så mycket som ska bli rätt och det går inte att fixa i efterhand. Men jag tror det blev bra…det blir iaf väldigt snyggt!