I julas fick jag en pippitröja som min mamma hade stickat till mig. Jag har velat ha en sådan i flera år men först inte hittat och sedan varit för snål för att köpa en. Jag blev väldigt glad för tröjan och mamma började sticka och virka till hela familjen. (Alla fick något i julklapp som hon hade gjort…:) Men jag fick också en bok som heter Galen i garn som jag har börjat göra lite saker ifrån. Det är roligt och avslappnande. Fast man fastnar lätt med det och glömmer att gå och lägga sig.

Nu håller jag på en mormorsrutor till en pläd. Jag har inte bestämt storleken på pläden så jag får väl se om den blir en filt till mig eller till några dockor. Jag har även gjort ett “kruköverdrag” till en ful kruka. För ett halvår sedan kunde jag bara virka en lång mask, men nu har jag lärt mig virka på riktigt och det är roligt och enkelt. (Ja, allt är väl enkelt när man kan det.) Men jag tror att man kan lära sig det om man har lite tålamod.