Nu har vi kaklat sista väggen, bestämde oss tillslut för en mosaik vi hittat på bauhaus. rött och orange var ju temafärger på vårt bröllop så vi tänkte att det kunde kanske passa även vårt badrum då.. vi är mycket nöjda. väggen gör sig dock bättre live än på foton.

Bitarna sitter på nät ca 35×35 cm så det är inte så pilligt som det kanske kan verka.

När vi började hade vi inte sett att det fanns ett mönster, bitarna verkade satta huller om buller och så ville vi ha det..Men när vi fått upp en yta framträdde (till vår fasa) ett sick-sackmönster.

Eftersom vi inte hade uppfattat det hade vi satt sick-sack mönstrena åt lite olika håll! haha. fast vi ville ju inte ha något mönster så samtidigt kanske det var bra att det blev lite fel, annars hade kanske mönstret varit mer uppenbart. Man ser det tydligare på fotona än på riktigt.

Det sista vi gjorde i helgen var att foga mellan klinkerplattorna, så nästa gång kan vi förhoppningsvis sätta in toastolen! vilken fest!

En sånhär har också inhandlats efter råd från en klasskompis på HDK som är elektriker. Köptes på jula för 895kr nedsatt, från 1495kr 🙂

Helgen avslutades med ett fikabesök från de trevliga grannarna! tack och hej