Hej!

I helgen har vi jobbat på ordentligt. I lördags tapetserade vi i salongen…tills tapeten tog slut…sen bjöd vi Madestams på varma mackor!

När vi var på K-Rauta och skulle välja tapet gick vi i en gång och tittade på var sin sida..samtidigt utbrast både jag och Simon “Den!” och så vände vi oss om och såg att vi hade pekat på samma tapet! så det fick bli den…(björkstammar på den, om det är svårt att se.)

Idag, söndag, så slipade och målade vi golvet…det blir nog ball. grått…men det ska målas minst en gång till…

Vi tog bort gjutformen till trappsteget också. nu känns det lättare att ta sig ner till källarn. så skönt!

Sen fixade vi med lite smågrejer…typ, satte frigolit i hålet i “verktygsavdelningen” under trappan (där man kan krypa ner till grunden under köket…), oljade de sista trappstegen, bar grejer till ladan, åt potatismos och köttbullar, eldade i kaminen, kollade på Kings of Queens, silikonade mellan diskbänken och kaklet i köket, sågade isär städ/klädskåpet…

Tack för den här gången, nästa gång vi ses, lilla torp, så är det nyår!